Sähköasennukset ja -suunnitelmat

Sähkösuunnittelu
Sähkösuunnittelu rakennuksissa on ehdottoman tärkeä asia. Sähköpisteiden sijoittelu, käyttömukavuus ja -tarve, määrä ja laatu ovat parasta harkita ennen rakennustöiden aloittamista. Asiantuntemuksellamme voimme opastaa sähkön käytön asioissa, jotka tulevat esille jokapäiväisessä elämässämme. Suunnittelu on sopivaa aloittaa muutamaa kuukautta ennen rakennustöiden alkua. Tällöin ehditään rauhassa miettiä sähköistystarve ja toteuttaa suunnittelu. Tämän jälkeen tarjousten kyseleminen vie oman aikansa. Meillä suunnittelu tapahtuu tietokoneella CAD-suunnitteluna jolloin lopputulos on selkeä ja laadukas. Muutokset on helppo toteuttaa vaikka rakennustyön aikana.

Asuinrakentaminen
Asuinrakentamisessa sähköistyksen onnistuminen luo kodista teknisesti toimivan, turvallisen, energiatehokkaan ja tunnelmallisen paikan asua. Tutustu linkkeihin, joissa on esiteltynä osa kauttamme saatavista järjestelmistä ja tuotteista.

Teollisuus
Kolmenkymmenen vuoden toimintaamme on sisältynyt useita teollisuuden ja julkisen rakentamisen kohteita mm. Juankoskella, Kaavilla ja Tuusniemellä. Yhteistyökumppaneidemme kanssa tai yksin pystymme toteuttamaan vaativatkin kohteet.

Maatalous
Koillis-Savon seutukunta on voimakasta maaseutuyrittämisen aluetta. Vuosien varrella olemme olleet mukana maaseutuyritysten kehityksessä ja sähköistyksen toteutuksessa erittäin vahvasti. Suunnittelu, toteutukset uudiskohteissa kuten laajennuksissa ja saneerauksissa ovat tuttuja. Pidetään yhdessä maaseutu elinvoimaisena.